Sustav za pripremu pitke vode - PROaqua 4200 -

- Multi Barrier System -

   Filtar za pitku vodu, PROaqua 4200, razvijen je za potpuno odstranjivanje štetnih tvari bilo koje vrste i koncentracije iz vode.

 

   VAŽNO! Ovaj Multi – Barrier sustav za filtriranje, ne uništava strukturu vode, ne izmjenjuje elektrolitski sastav vode te održava normalnu, neutralnu pH vrijednost, što je od neophodne važnosti kod ocjenjivanje kvalitete vode za piće (ne dolazi do demineralizacije i prekiseljavanja).

 

   Svi navodi, izjave i informacije o performansama i kvaliteti filtra PROaqua 4200, temelje se isključivo na ispitivanjima i certifikatima neovisnih instituta i stručnih ustanova, kao i na dugogodišnjem iskustvu u praksi i suradnji sa raznim državnim zavodima i zdravstvenim ustanovama.

PROaqua 4200
  • Zaklada za testiranje proizvoda (Stiftung-Warentest)

Prema izvješću testiranja (01/2001), PROaqua4200 je jedini filtar koji je “prikladan za pripremu vode, koja ne odgovara njemačkim “Propisima o pitkoj vodi”  te također jedini filtar za pitku vodu koji “pouzdano uklanja opasne tvari”.

Svi rezultati testiranja ocijenjeni su sa „vrlo dobar“

  • Odobren i preporučen od Zavoda za javno zdravstvo regije Bayern, kao jedini filtar takve vrste
  • Jedini filtar te vrste sa bakterijskom membranom, certificiranom po medicinskim higijenskim standardima (registriran od strane FDA, SAD)
  • Ostala testiranja:

Max-von-Pettenkofer – institut za kliničku virologiju, Regionalni institut za analize regije Bayern, Ministarstvo zdravstva i zaštite potrošača regije Bayern, Johannes Gutenberg – sveučilište u Mainz-u, Analiza okoliša Fader Karlsruhe, Zavod za javno zdravstvo u Beču, i.m.d.

   Multi Barrier sustav za pripremu vode za piće, potpuno uklanja nitrate, nitrite, „kamenac“, organske spojeve (pesticide), otapala, omekšivače, klor, teške metale, radioaktivne čestice (uran), mineralna ulja, ostatke lijekova, hormone, bakterije, mikroorganizme, parazite, viruse, itd., te time jamči potpunu sigurnost od poznatih, te također neočekivanih kontaminacija.